Databeskyttelsespolicy
Röhnisch webshop - Gratis frakt - Levering innen 2 til 4 dager

Søk

Databeskyttelsespolicy

Hvilken informasjon samler vi inn og hvorfor?

Vi samler fremst inn informasjon for å tilby deg varer på nettstedet vårt og for å kunne sende bestillingene dine hjem til deg. Dette medfører at vi også må lagre visse opplysninger om kjøpene dine i et visst antall år på grunn av lovpålagte krav. I tillegg til dette behandler vi enkelte av opplysningene dine for å markedsføre varer som vi tror du er interessert i, men dette kan du selvfølgelig velge bort når du vil.

Informasjon som du oppgir til oss

Informasjon vi samler om deg;

Hvorfor og hvor lenge vi behandler informasjonen din

For at vi skal kunne levere varer til deg, eller for å siden følge opp et kundeserviceærend, innebærer det at vi må behandle en rekke opplysninger om deg. Nedenfor beskriver vi de overgripende formålene, hva årsaken er til at vi behandler opplysningene og hvor lenge vi lagrer informasjonen.

Formålet med behandlingen

Rettslig bakgrunn for behandlingen

Hvor lenge lagrer vi opplysningene?

Forbedre opplevelsen av besøket ditt på nettstedet vårt

Samtykke (informasjonskapsler)

2 år

Din profil på nettstedet

Samtykke

Til du velger å fjerne profilen din

Markedsføring og annonsering

Berettiget interesse (med avregistrering)

Avregistrering eller opptil 3 år

For å administrere kjøpet ditt og levere varer

Nødvendig på grunn av avtale

3 år

Utføre og håndtere serviceærend

Nødvendig på grunn av avtale

3 år

For feilsøking, dataanalyse, statistikk og for å  motvirke misbruk (10 dager)

Berettiget interesse

3 år

Bokføring av transaksjoner 

Rettslig forpliktelse

7 år

 

Tilbakekalle samtykke

Du kan når som helst tilbakekalle et samtykke. Personopplysninger som vi behandler med ditt samtykke kommer da til å slettes, hvis det ikke finnes noen annen legal årsak for oss for å behandle informasjonen. Å tilbakekalle et samtykke gjennomfører du enklest ved å endre preferansene på profilen din eller ved å kontakte oss. 

Markedsføring og annonsering

Vi kan komme til å dele informasjon med annonsepartnere for å sende reklamemeldinger til deg eller for å vise deg et mer skreddersydd innhold. Vi gjør dette for at annonsene skal inneholde mer er produkter som kan være av interesse for deg og for å forstå hvordan andre interagerer med annonser.

Vennligst les avsnittet nedenfor om hvordan vi behandler personopplysningene dine på nettstedt vårt, for å få vite mer om informasjonskapsler og annen teknikk som vi og tredjepart bruker på nettstedet vårt.

Profilering for direkte markedsføring

Når du besøker hjemmesiden vår, ser vi på din aktivitet for å forbedre utvalget av produktene du får se. Vi tilbyr mange forskjellige produkter og vil gjerne hjelpe deg ved å vise det vi tror er mest relevant for deg. Vi benytter samme prinsipp når vi markedsfører via andre kanaler som Facebook eller andre såkalte ”banners”.

Du har rett til å motsette deg denne behandlingen, og vi må innhente ditt samtykke for å bruke disse metodene (et samtykke som du når som helst kan tilbakekalle). Vi kommer fortsatt til å annonsere på andre plattformer som Facebook og Google, så selv om du tilbakekaller samtykket kommer du fortsatt til å se annonsene våre, men disse kommer ikke til å være tilpasset det vi tror du er mest interessert i.

Du kan lese mer om disse teknikkene og hvordan vi bruker dem i avsnittet nedenfor om hvordan vi behandler personopplysningene dine på nettstedet vårt.

Hvem deler vi informasjonen din med

Tjenesteleverandører og andre

Vi bruker i størst mulig grad egen teknikk når vi behandler personopplysningene dine. I noen unntakstilfeller behøver vi imidlertid å benytte oss av utenforstående parter (for eksempel ved e-postutsendelser, annonseleverandører eller forskjellige betalingsløsninger). I disse tilfellene sikrer vi alltid at disse leverandørene opprettholder samme nivå av databeskyttelse som vi gjør. Vi sørger også for at disse tilbyr minst like god databeskyttelse av opplysningene dine som vi gjør.

Transport- og logistikkselskaper

Når du har kjøpt en vare hos oss, behøver vi å sende den til deg. Til dette formålet deler vi adresseinformasjonen din med noen andre aktører, slik at du skal kunne få varen hjem i postkassen. Vi sørger også for at disse tilbyr minst like god databeskyttelse av opplysningene dine som vi gjør.

Vi bruker følgende tjenesteleverandører:

Overføringer til andre land

Noen av tjenesteleverandørene våre er fra land utenfor EU. I slike tilfeller bruker vi kun leverandører som er tilsluttet rammeverket "EU-US Privacy Shield Framework" som gjør at overføringene som foretas omfattes av passende beskyttelsesforanstaltning. Vil du ha mer informasjon om hvordan rammeverket fungerer, kan du lese mer på Privacy Shields netsted: https://www.privacyshield.gov/welcome .

 

Dine rettigheter

Siden vi behandler din informasjon, er det også viktig at kjenner til hvilke rettigheter du har som kunde.  Nedenfor finner du informasjon om hvilke rettigheter du har og hvordan disse forholder seg til hvordan vi behandler dem.

 

Sikkerheten rundt informasjonen din

Vi gir din personlige integritet høyeste fokus og jobber derfor aktivt for at personopplysninger behandles med største forsiktighet. Vi tar de nødvendige forhåndsreglene for kreves for å sikre at personopplysninger behandles sikkert og i samsvar med denne policyen og databeskyttelsesforordningen.

Barn

Tjenestene våre retter seg mot barn under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn som er under 13 år. Hvis du er forelder til et barn og blir klar over at barnet ditt har oppgitt personopplysninger til oss, vennligst kontakt oss på support@rohnisch.com slik at du kan kreve å få utøve rettighetene dine når det gjelder tilgang-, rettelse-, oppsigelse- og/eller innvendningsrettigheter.

Hvordan behandler vi personopplysninger på vårt nettsted

Når du besøker nettstedet vårt bruker vi metoder som tillater at vi behandler informasjon om deg og hvordan du bruker nettstedet vårt. En del av denne informasjonen gjør det mulig for deg å kjøpe visse varer på nettstedet vårt eller å vise nettstedet på ulike språk. Denne typen metoder anses å være nødvendige for at vi skal kunne tilby etterspurte tjenester. 

Andre metoder som tillater oss å se hvordan du bruker nettstedet anses ikke som strikt nødvendige for at vi skal kunne tilby tjenester via nettstedet vårt. Dermed kommer vi til å be om ditt samtykke når det gjelder denne typen behandling.

Denne teknikken bruker vanligvis å kalles cookies, med den innebærer også lokal lagring, transparente piksler, "web beacons" og JavaScript som kan sende informasjon fra din enhet eller datamaskin tilbake til serverne våre. Slik informasjon kan også inneholde data om din enhet. Du kan lese mer om disse metodene i vår Cookie policy.

Kontaktopplysninger

Röhnisch Sportswear Aktiebolag, org. 556130-5649, er personopplysningsansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine. Har du spørsmål når det gjelder vår håndtering av personopplysningene dine, er du velkommen til å kontakte oss på support@rohnisch.com .